INFORMACIÓ TALLERS

Les jornades d’autogestió de l’eixample dreta es realitzaran els dies 15 i 16 de desembre a l’Aurea Social.

Cadascú pot escollir participar en algun dels tallers o en tots. No cal fer cap tipus de reserva.

A continuació us donem una mica més d’informació sobre els tallers programats per que sabeu amb que us trobareu:

TALLER DE COSTURA: Es donaran nocions bàsiques de costura, com ara, cosir repunts, embastar, escurçar i estrènyer peces, fer traus, butxaques i passar punts…

TALLER DE MANTENIMENT BICIS: És un taller dirigit a aprendre a realitzar un mateix el  manteniment de la seva bicicleta. Tot allò que te  a veure amb els frens, les marxes, l’adequat engrassament de la bici, les rodes, punxades…I si s’escau poder intentar resoldre aquells problemes o dubtes que cadascú tingui sobre el funcionament de la seva bicicleta.

TALLER DE  RECICLATGE DE MATERIALS: Taller de manualitats per nens i nenes amb materials de reciclatge. Inventem formes i creem noves utilitats amb el plàstic

REUTILITZAR=MENYS CONSUM

DINAR: Que cadascú porti una mica de menjar de carmenyola per compartir entre tots i totes i així també poder gaudir d’un petit espai més informal i socialitzador entre els diferents participants de les jornades.

TALLER D’ELECTRICITAT: Es donaran nocions bàsiques d’electricitat per que siguem capaços de gestionar el sistema electric de la nostra casa.

-Es parlarà de com funciona l’electricitat

-Cables: seccions a utilitzar per les diferents línees.

-Importància de les proteccions: diferencial y magnetotérmico

-Pelar cables
-Unir cables, amb regleta/sense regleta.
-Connectar un endoll, un interruptor i un commutador.
-Receptes para d’estalvi energètic
XERRADA: “Experiències autogestionàries 1936-39” a càrrec de l’historiador i poeta Ferran Aisa. Teniu més info sobre el conferenciant a  http://vaixellblanc.blogspot.com.es/
TALLER DE XARXES SOCIALS: gestió de twitter, facebook, blogs, bambuser…
TALLER DE FOTOGRAFIA: Principios básicos de la fotografía analógica y como se forma una  imagen. Las variables: velocidad del obturador, abertura del diafragma y sensibilidad de la película, veremos ejemplos sobre como jugar con  estas variables para conseguir diferentes efectos de enfoque/desenfoque e imagen congelada o barrido,  tambien veremos como interpretar la  lectura del fotómetro interno de la cámara según la situación de luz. No pasa nada si no tienes cámara analógica, ya que estos conceptos se  pueden aplicar en fotografía digital también. TRAE TU CÁMARA.
TALLER TEATRE DE L’OPRIMIT: Taller teorico.pràctic del teatre de l’oprimit.

“El nostre desitg és conèixer  millor el mòn en el que vivim, per a trasnforma-lo a la forma millor. El teatre és un recurs de coneixement i ha de ser també un mitjà per a trasnformar la societat. Pot ajudar a construir el futur, en contes de romandre passivament a que arribi”


Augusto Boal

 

  • Introduir al Teatre de l’Oprimit.
  • Introduir al Desenvolupament Cultural Comunitari (Projectes en que la comunitat s’empodera i entra en diàleg fent ús de l’art)
  • escalfament
  • Introducció al treball amb temes: de les estàtues al teatre imatge.

CLOENDA: “Pica pica” de comiat amenitzat per un micro obert de poesia. Porta els teus escrits o els dels teus autors favorits i comparteix-los amb tots i totes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: